viernes, 24 de febrero de 2017

Divendres 24 de Febrer

Hem començat la classe emprant l´aplicació de TinEye Labs on hem buscat amb un tag, el que nosaltres desitjàvem, en el meu cas, he posat la paraula "Mar" i he sel.leccionat els colors que més m´agradaven. Aleshores, en funció del color anaven apareguent imatges de diferent índole. Durant el procés hem retallat mitjançant el programa de Paint.

A continuació, hem procedit a pujar una fotografia de l´escriptori a Google Imatges. A partir d´ahí, ens han aparegut fotografies semblants, i també hem realitzat el mateix procés que abans, però amb major quantitat d´imatges com es pot observar a les entrades prèvies.

Seguidament, hem anat al Google Drive per tal de crear un formulari de Google amb la temàtica que nosaltres volguèrem. Jo m´he decantat pel tema del Regne Animal, i he preparat 10 qüestions al voltant d`això amb les respectives respostes i el seu respectiu feedback per analitzar com realitza la qüestió els meus 5 companys, als quals he d´enviar el qüestionari també. Ha sigut una classe molt entretinguda perquè hem dut a terme moltes tasques al mateix temps
                  
 Fins prompte!! ☺

Sunset

Aquesta imatge l´hem aconseguida mitjançant la pujada a Google Images una fotografia del nostre escritori. Així doncs, jo m´he decantat per la de la posta de Sol, i quan he posat al buscador que hem cercara imatges semblants, m´han aparegut diverses. Seguidament, hem fet una captura de pantalla (control+ imprPnt) amb la finalitat de veure fotografies quasi idèntiques. Ací us deixe una xicoteta part del realitzat i de com de bonica es veu la posta de Sol.
                                                                       Sunset

Colourfulness

Durant el dia d´avui, hem començat la classe emprant l´aplicació de TinEye Labs on hem buscat amb un tag, el que nosaltres desitjàvem, en el meu cas, he posat la paraula "Mar" i he sel.leccionat els colors que més m´agradaven. Aleshores, en funció del color anaven apareguent imatges de diferent índole. En aquest cas, he triat els colors llamatius del blau cel, groc i rosa com es pot observar a la fotografia. Durant el procés hem retallat mitjançant el programa de Paint.