miércoles, 8 de febrero de 2017

Dimecres 8 de Febrer

A l´inici de la classe d´avui hem tractat un Power-Point referent amb les orígens de les TIC on el mestre ens ha explicat de manera detallada quan es va començar a utilitzar per primera vegada un ordinador, quin era el seu pes així com la respectiva evolució que han tingut les diferents ferramentes i aplicacions al llarg de la nostra vida junt amb la tecnologia. Amb açò, hem conegut noves aplicacions que desconeixiem, i així poder emprar-les en el nostre futur dins les aules, i no solament a nivell de xarxes socials, sinó que també processadors i editors de textos, imatges i com és la competència d´un professorat davant d´aquestes ferramentes.

Seguidament, hem procedit al blog per continuar aprenent coses al voltant d´ell i hem posat entre tots, les diferents URL´S de la gent de la classe, i així que resulte més senzill accedir a les pàgines per poder establir comunicació o intervencions amb els altres. D´aquesta manera, hem buscat al programa de FLICKrrCc una imatge amb les característiques que nosaltres desitjàvem i així mateix, una frase que ens agradara o ens cridara l´atenció sobre alguna cosa en concret. Jo m´he decantat pel filòsof Aristòtil, ja que m´agradava molt la menció que feia a l´educació.

Per finalitzar, he de dir que hem vist un vídeo sobre les llicències de les Creative Common i hem fet el nostre blog d´allò més original, ja que resulta molt professional disposar de llicència al nostre espai personal.

He de dir que estic aprenent molt i que em resulta molt educatiu el treball d´aquestes tècniques de cara a un futur en les nostres aules.

No hay comentarios:

Publicar un comentario