viernes, 31 de marzo de 2017

Divendres 31 Març

Hui hem iniciat la classe donant-nos d'alta en l'aplicació de PlayPosit amb l'objectiu de crear un vídeo. Hem après com indagar a través d'aquesta plataforma (copiar vídeos, enllaçar-los, com crear-los etc...). Resulta una xarxa molt amena i divertida.

A continuació, hem assignat un vídeo a la nostra futura classe perquè estem actuant com instructors o professors, A més, els hem fixat una data perquè els nostres "respectius alumnes" ho entreguen en la data corresponent i prevista. A més a més, hem de compartir-ho amb tres persones més de la classe perquè ens responguen.
Seguidament, hem escollit un vídeo al Youtube per tal de provar una mena de qüestionari en respecte al vídeo. Jo personalment m´he decantat per un tema educatiu ( Com ha canviat l'educació fins els nostres dies?)ja que considere que és important que ho tenim en compte com a futurs docents. A més, ens hem ensenyat a afegir comentaris i respostes correctes. Darrerament, hem entrat com a alumnes per accedir al curs que ens ha dit el professorat i hem vist un vídeo que contenia unes preguntes i l'hem contestat tota la classe.

No hay comentarios:

Publicar un comentario