viernes, 5 de mayo de 2017

Divendres 28 d'Abril

¡Bona vesprada! Ja estem de tornada després de les vacances de Pasqüa.

La classe d'avui, ha tingut lloc a l'aula P2.02 ja que l'hem dedicada exclusivamente per exposar els nostres treballs de la webqüest.
No obstant això, durant la primera part, el nostre professor ens ha explicat la temàtica de la realitat virtual i l'aumentada. Amb açò, ens ha mostrat diferents aplicacions com per exemple: Google Googles (reconeix monuments d'una ciutat i dóna informació al voltant d'això, Códigos QR, Aurasma, Geo Aumentaty i per finalitzar Eduloc.
Durant l'explicació ens ha donat pas a la descàrrega de les diferents aplicacions i ens ha fet una introducció de la pròxima tasca a entregar vinculada amb una ciutat. Amb aquesta, es tractarà d'afegir còdigs QR a un mapa i dins d'aquestos deuen incloure imatges, cançons, audios, vídeos entre altres.

Una vegada esmentat totes aquestes dades, hem començat amb les exposicions, i algunes d'elles han sigut les següents: educació medioambiental, alimentació, racisme, educació vial, igualtat etc... Generalment han sigut totes molt completes de contingut i molt interessants. Des del meu punt de vista, és interessant i important tractar aquestos tòpics a les aules de primària perquè aprenguen de tot el que els envolta, i així mateix, intentar pal.liar diferents problemes que puguen ocórrer al llarg de la seua escolarització. Per falta de temps, molts no han pugut exposar, aleshores, ho duràn a terme a la següent classe.

Fins prompte!

No hay comentarios:

Publicar un comentario