martes, 16 de mayo de 2017

Dimecres 17 de Maig

Avui hem realitzat l'activitat de l'Eduloc, encara que molts de nosaltres ja la teníem feta, aleshores, us l'adjunte en aquesta pàgina web on podeu accedir sense cap problema a l'escenari de la Ruta Cultural per Gandia.
A més a més,  amb la imatge del còdig QR  podeu accedir a través de l'aplicació 1QR per tal d'observar l'escenari de la mateixa manera. En aquest escenari, podreu observar que he realitzat una ruta cultural per aquesta ciutat perquè és la meua ciutat natal, i trobe que és  molt bonica per poder mostrar-la a la resta dels meus companys.
Entre els principals monuments trobem els següents:
 La Colegiata, L'Ajuntament, Palau Ducal dels Borja, La platja, la universitat, el Grau, alguns parcs etc... Amb aquesta ruta es podreu endinsar de fons en aquesta ciutat tan turística i sobretot, que vaig a dir jo... preciosa amb moltíssims quilòmetres de platja a disfrutar en estiu!
Seguidament, han exposat algunes companyes el treball de l'Eduloc sobre Calp i Saragossa per veure com havien quedat les seues rutes. Finalment, Ricard ha provat els còdigs QR del treball que havíem fet la setmana pasada sobre París.

Per ultimar la classe, hem fet un qüestionari al voltant de l'assignatura i hem de pegar la nostra reflexió a l'entrada següent per donar per acabat el blog.

Fins prompte!! :)



No hay comentarios:

Publicar un comentario