viernes, 12 de mayo de 2017

Divendres 12 Maig

Avui hem començat la classe amb l'avaluació de l'assignatura on havíem de valorar individualment al professor Ricardo Domínguez.
 
Seguidament, hem accedit a Google Maps per fer la geolocalització mitjançant coordenades i poder fer la tasca manada pel professor. D'altra banda, havíem d'obrir l'Eduloc per crear-nos un compte i poder posteriorment crear un escenari dels llocs que nosaltres volguerem amb la finalitat de fer una ruta de qualsevol ciutat, tant cultura, temàtica o del àmbit que més desitjàrem.

Posteriorment, per grups hem finalitzat la tasca dels còdigs QR que vam iniciar la setmana passada buscant diferents recursos, audios, música etc..., i que avui hem matitzat pintant i pegant els diferents QR situant-los al seu lloc corresponent. El resultat ha sigut fantàstic! Ací us deixe una fotografia del nostre resultat:


Des del meu punt de vista, és una tasca molt interessant per dur-la a terme en les classes de la nostra societat d'avui en dia ja que a banda d'entretinguda resulta molt divertida.

La setmana pròxima continuarem amb la tasca de les rutes i la geolocolització ja que molta gent no l'ha acabada. Ací us adjunte la meua:


Bon cap de setmana :)!


No hay comentarios:

Publicar un comentario