viernes, 5 de mayo de 2017

Divendres 5 Maig

Bona vesprada!

Avui hem començat la classe amb les diferents exposicions que faltaven amb tòpics de gran interès com per exemple: El medi ambient i els incendis.

Seguidament, hem continuat la sessió amb la realització de la Tasca de Codis QR a la ciutat on, per grups ens hem distribuït les tasques de les diferents ciutats. En el cas del meu grup, ens ha tocat la gran metròpoli de París, on hem buscat els diferents llocs que ens donava al mapa amb la finalitat de mitjançant el Generador de Codis QR crear els codis i així, d'una manera  o d'altra aprendre al voltant dels edificis més importants de la ciutat com per exemple: el Barri de Montmatre, El Sacré Coeur etc... No obstant això, haviem de crear també un audio personal i buscar una cançó popular francesa.

Ha sigut un dia molt entretingut i una tasca molt interessant per poder dur-la a terme posteriorment a les nostres aule.

Ací fins avui, el pròxim dia continuarem pegant els codis als respectius mapes per fer el recorregut amb els nostres dispositius mòbils.

Fins divendres!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario