miércoles, 17 de mayo de 2017

Reflexió Final Qüestionari

L'ús de ferramentes tecnològiques m'ha afavorit molt a nivell personal ja que pense que la incorporació de les TIC en les escoles, universitats etc... ens fa progressar molt com a individus dins d'una mateixa societat, al mateix temps que estem aprenent pero de manera més divertida, lúdica i dinàmica.
Es podria dir que ha modificat en gran part la meua manera d'aprendre, ja que és tracta d'una altra ferramenta completament distinta allunyada dels patrons tradicionals que s'impartien  en les classes del col.legi on l'únic objectiu que pretenien era la memorització i que poc temps desprès faça que la gent (m'incloc)  s'oblide d'eixos continguts i coneixements.
Des del meu punt de vista, haguera sigut fantàstic que durant el temps en l'escola s'haguera introduït més el món de les TIC a les aules,  ja que nosaltres es podria dir que hem pillat el canvi d'època amb la introducció d'elles en la nostra societat i en la meua opinió són una gran ferramenta útil de la que podem fer ús al llarg de la nostra formació com a docents i així doncs, posar-les en pràctica amb els nostres futurs alumnes.


Fins prompte! Bon estiu!! 😚

No hay comentarios:

Publicar un comentario